vinyl rännstenen reparation: 3 tips

Vinyl rännstenen reparation är en enkel process som kan spara en hel del tid och pengar över möjlighet att ersätta hela systemet. De flesta gutter reparationer kräver endast några verktyg och minimal tid.

Innan du börjar reparera delar av din rännstenen, se till att du har bra mått för alla bitar som kan behöva bytas ut. Med vinyl rännor, kan dåligt skadade delarna bytas ut utan att riva hela systemet ner.

1. Få riktiga mätningar

Medan du reparerar takrännsystem, var noga med att täta alla sömmarna. Du hittar silikonbaserad täta gjorts speciellt för vinyl rännstenen material. Om du inte gör detta kommer rännorna bara läcka i sömmarna och kräver mer reparationer senare.

2. Sealing Sömmar

Om du har små områden som har skadats av fallande trädgrenar eller stormar, kan du vanligtvis reparera detta med en patch snarare än att ersätta sektionen. Vinyl gutter patchar finns på alla hem förbättring butik och bara kostar några dollar. Mät ytan som behöver lappas och tillsätt 2 inches. Köp en patch kit för denna storlek. Du kommer att behöva använda sandpapper att slipa runt det skadade området, och tillämpa plåstret till en ren och torr plats med den medföljande lim.

3. Reparation Patches