vinyl installation kalkylering

Vinyl installationskostnaderna varierar på en mängd olika nivåer. Några av de prisskillnader beror på var du bor och kostnaden för arbetskraft. Nedan finns några ytterligare faktorer och prover av prissättning för dig att referera under din projektfasen.

Den genomsnittliga kostnaden för att köpa och ha vinyl installerat är allt från $ 3,00 till $ 7,00 per kvadratfot. Om du köper vinyl skild från installationen kan du vara säker på att installationen kommer att kosta någonstans mellan 30% och 50% av råvarukostnaden.

Genomsnittlig kostnad

Kom ihåg att den genomsnittliga kostnaden för installation varierar kraftigt från några olika faktorer

Ytterligare eller Tillägg utöver bashyran

När du installerar en vinyl sidospår måste du vara beredd att spendera extra pengar på följande

Kom ihåg Verktyg

Om du installerar sidospår själv för att spara pengar på arbete, innan du är redo att installera vinyl du bättre vara beredd att köpa de verktyg som behövs för denna typ av installation.

Fascia, bjälklaget och andra

I priset på den totala installationen för vinyl, se till att du vet om det priset ingår installation av fascia, bjälklaget och andra komponenter som krävs för projektet.

Är Extra, Extra?

Om du har valt att lägga till dörr gjutning eller dentil gjutning, som exempel, till yttre vinyl design, så ska du nog vara beredd att betala extra för dessa speciella bitar. Vanligtvis en installatör kommer att ta ut en fast avgift för varje extra komponent du lägger till din vinyl installation. Vissa installatörer kan inkludera det i priset för installationen, men du bör alltid vara säker på vad som ingår innan du börjar.

jämföra Bud

Billigast är inte nödvändigtvis det bästa alternativet när vinyl kostnadsberäkningar jämföra. För att bättre lägga ut beräkningarna ställa viktiga frågor för de olika installatörer för din vinyl. Några av de frågor du bör överväga att be är som följer

Samtliga ovanstående frågor är viktiga för att avgöra om prissättningen är rättvisande. Ett välgrundat beslut är alltid bättre.