vinter medvetenhet: förberedelse inför snöröjning

Snöröjning är nödvändigt om du bor i ett område där du kan räkna med snö under vintern. Det är bäst att få de nödvändiga förnödenheter och verktyg innan den första snön faller så att du är fullt förberedd. Snö kan göra det omöjligt för dig att komma till butiken, så du kanske inte kunna få de nödvändiga verktygen efter en vinterstorm.

En spade är viktigt under vintermånaderna och kommer att hjälpa dig att ta bort snön från uppfarten, gångväg och veranda. Se till att få en kraftig spade, men det bör också vara lätt, så att du kan lyfta den utan att bryta ryggen.

Få dina verktyg

Du kan också använda en rengöringsborste, som kan hjälpa dig när du behöver rengöra bort snön från bilen eller från taket.

Får avisnings Chemicals

Du kan också köpa en snöslunga, som kan vara lättare att använda än en spade och kommer att rengöra dina åtkomstområden snabbare.

Markera din uppfart

Håll dina snö borttagning verktyg i ditt garage eller källare.

Hitta en plats att sätta Snow

Du kan använda avisningskemikalier redan innan snön faller. Tillämpa dessa på uppfarten innan en snöfall för att förhindra isbildning, och – i vissa fall, när små mängder snö faller, – även ansamling av snö.

Andra objekt som du behöver

Avisningsmedel kemikalier är viktiga, som när temperaturen faller under 0, kommer din gångväg och uppfart frysa och bli extremt hala och farliga. Salt eller natriumklorid används ofta som ett avisningsmedel. Du kan dock även använda vätskor innehållande kalciumklorid eller kaliumklorid att smälta isen. Välj de kemikalier som är mest lämpade för temperaturerna i ditt område, men ser också till att dessa kemikalier inte kommer att skada ditt husdjur, växter eller skada uppfart.

Du kan också få leveranser av kalcium magnesiumacetat (CMA), som kan användas som ett avisningsmedel, men är mest effektiva när det används för att förhindra omfrysning. Du kan ansöka CMA efter att du har använt en avisnings kemikalie på gångväg, veranda eller uppfart.

Om du förväntar dig stora mängder snö, kan du behöva markera kanterna på din uppfart så att du vet var du behöver för att rengöra. Få lite metalliska eller plaststolpar som du Cab enkelt infoga i marken och som kommer att stanna kvar. Se till att inläggen är tillräckligt hög och har livliga fluorescerande färger så att även om du får flera fot av snö, kan du fortfarande se dem.

Du behöver ett bra läge utrymme där du kommer att sätta snön. Detta kan vara din trädgård, du behöver se till att du inte sätter snön på vägen eftersom detta kommer att komplicera saker och ting för andra förare.

Du kan också överväga att få flera par varma handskar, som kommer väl till pass när du skotta snö eller använda snöslunga.

Ficklampor kan också hjälpa när det blir mörkt och kan lysa upp din väg så att du inte kommer att glida på isen.