vilken tröskel fungerar bäst som golv

En tröskel är en viktig aspekt av ditt hem struktur. De kan slitas ut och behöver uppdateras då och då.

Det är där trösklar kommer in. Hjälper En dörrtröskel bilda en tät tätning mellan en yttre dörr och det inre av huset. Denna tätning är viktigt eftersom det kan spara på uppvärmnings- och nedkylningskostnader. En bra dörrtröskel håller varm sommarluften ut och den svala luften som genereras av luftkonditionering i. Dessa trösklar göra mer än att reglera temperaturen också. En tätning kan förhindra damm, smuts, löv och även små skadedjur från att komma i hemmet. På grund av detta, kan en dörrtröskel arbeta för att upprätthålla ett hem utseende såväl som att reglera sin temperatur.

Vikten av en tröskel

Inte varje tröskel kommer att arbeta med alla typer av golv. Om du tittar på att förbättra ditt hem eller förbättra temperaturkontroll funktioner, måste du se till att du väljer rätt typ av tröskel för golv som du har installerad. Detsamma gäller om du vill installera en ny typ av golv.

Att arbeta med olika våningar

Med en cementplatta som de flesta garage golv har en gummipackning typ av dörrtröskel ofta det bästa. Hållbarhet är viktigt i garage trösklar, eftersom de måste hålla upp under trycket av både garageporten ovanför liksom bilar som kör över det. Det är därför en gummidörrtätning, som fastställs direkt under garagedörren och hålls på plats av en hållbar lim, är den bästa typen av dörrtröskel för garageportar. Garageporten i sig är en viktig del av detta, eftersom dess vikt bidrar till att bilda en tät tätning.

Garage Doors

För trä- eller klinkergolv som kommer upp till ytterdörrar inne i huset en trä eller aluminium tröskel är ofta bäst. En trätröskel kan formas för att passa den exakta storleken som behövs. Det kan också matcha korn av trä för att vara estetiskt tilltalande. Dessa typer av tröskeln kan färgas att matcha trä färg också. För klinkergolv, är en aluminiumdörrtröskel ofta bäst. Det kan tätas för att bilda och lufttät tätning och gummipackning kan hjälpa täta området mellan dörren och tröskeln,. Olika golv kommer att kräva olika tröskelvärden. Höjden på golvet samt material är viktig faktor när man tittar på att installera en tröskel.

Trä- eller klinkergolv