Vilka är de ändamål för olika längder av klädsel naglar?

Att välja rätt storlek klädsel spik är det viktigt att förstå några tillverknings- och konstruktionsegenskaper hos de möbler som du kommer att återhämta sig. Eftersom möbelstommar kan konstrueras av några olika typer av skog och tjockleken på klädsel kan också variera bör du vara medveten om längden på naglarna och vad din användning.

Naturligtvis klädsel finns i olika tjocklekar och så varje måste vara säkert fäst vid träramen av din pjäs. Skapa veck och andra tillägg som dekorativa rörledning kommer att kräva en längre klädsel spik för att säkerställa att tyget stannar där du har installerat det. Även användning och slitage av möblerna kan diktera behovet av att använda en längre spik för att fästa klädseln. Om möbeln är avsedd att vara i ett barns rum eller en flitigt möbel sedan en längre spik kommer att bidra till att ditt material stannar där du behöver det vara: säkert följs din pjäs.

Logiken bakom olika längder

En dekorativ klädsel spik används för just detta, dekoration. Det finns så många olika vackra lock på dessa stift, men det är det minsta av dina bekymmer när reupholstering dina möbler. Om du har valt en tjock och slitstark duk med en accent rör måste du se till att klibbighet är tillräckligt lång för att gå igenom alla lager av tyg och ett betydande mått på den underliggande ramen för att få en bra grepp och minska chans att förlora en av dina vackra efterbehandling klädsel nubb.

Dekorativa Stoppning naglar

Många gånger du inte behöver ha den vackra dekorativa klädsel tack för att du fästa tyget till en dold del av möblerna. När återhämta en matsal stol, en soffa eller overstuffed stol finns många dolda områden under botten och bakom baksidan av möbler där ingen kommer att se sambanden. Precis som med de dekorativa naglar är det nödvändigt att välja en spik längd som kommer att gå igenom alla lager av stoppning och hålla tätt, åtminstone 3/4 av en tum i träram.

Flat Head Stoppning Spik

Utöver att bedöma tjockleken på klädsel lager som du använder du måste också överväga vilken typ av träram som används. Inte alla möbler är gjorda av hårt trä. Några mindre dyra möbler inramas av tillverkade träslag eller skikt av plywood som inte har samma styrka av ett massivt trä möbel. När du har behov av att sätta stoppning på ett kompositmaterial som MDF (Medium Density Fibreboard) du skulle behöva en längre spik för att säkerställa en bättre grepp genom spånskivekonstruktion. Inramning med skiktad plywood är starkare än spånskivor konstruktion men det kan ändå kräva en längre spik för att säkerställa att klädseln inte lossnar när möblerna används för att sitta, eller pall.

Träslag