varför välja bred planka golv?

Bred planka golv är ett önskvärt alternativ när du väljer att installera trägolv i ditt hem. I motsats till den tunnare alternativ, erbjuder bred planka trägolv en bredare yta som gör att den naturliga strukturen att tydligare sticka ut. Om du har ett val, är det en vacker komplement till alla hem, och det kommer i tillräckligt stort antal sorter för att matcha med någon inredning.

Det finns både praktiska och estetiska skäl varför välja bred planka trägolv i stället för tunnare typ. Installation och pris är bland de praktiska skäl. Installationsproceduren är densamma, men i slutändan du installerar färre bitar av hårda golv, vilket leder till en enklare tid. Pris, liksom, frågor. Du kanske tror att bred planka golv är dyrare, och beroende på var du köper den, kan det vara. Eftersom kvadratmeter är densamma, eftersom du måste köpa färre bitar, du kommer att spendera mer än vad du skulle för tunnare plankor med samma kvadratmeter.

Estetiskt skapar bred planka trägolv en vibrerande atmosfär i ett rum, kommer i många typer av trä, från ek till furu. Det kan färgas för att matcha alla rummets motiv, och bredden av plankorna tar fram det naturliga kvaliteten på trä, korn, knutar och färgvariation.