varför använda cementskivor för ytterväggar?

Använda cement ombord är vanligt att golv eller väggar. Men vissa människor tycker också att använda cementskivor för ytterväggar. Här är några saker att tänka på om hur du använder cementskivor för ytterväggar.

En av de stora fördelarna som du får genom att använda cement ombord för en yttervägg är hållbarhet. Cement styrelse består av Portlandcement och små bitar av glas. Detta innebär att det kommer att kunna hålla upp till en hel del slitage under en längre tidsperiod.

fördelar

En annan fördel med att använda cementskivor är att den kommer att kunna hålla fukt ut ur byggnaden. Detta kan hjälpa dig att förhindra mögel, och andra former av vattenskador.

nackdelar

När du har installerat cementskiva, kan du också använda en rad olika ytbehandlingar till dess yta. Till exempel kan du välja att måla cementskiva eller tillämpa en stuckatur yta till det.

Även om funktionaliteten av cement ombord på en yttervägg är bra, de flesta människor inte gillar hur det ser ut. Många föredrar andra typer av yttre ytskikt såsom tegel eller sidospår. Detta är definitivt ett material som inte är för alla när det gäller estetik.