väggbeklädnad installation – var du ska börja

Medan ingenjörs rummet, inte bara söm placering planeras, men också platsen för obalans – där den slutliga remsan hängas kommer fogas till en annan remsa och mönstret stämmer inte. Två faktorer påverkar detta beslut: mönstret i tapeten och den arkitektoniska utformningen av rummet.

Om hängande ett helt rum, välja den plats där den partiella remsan kommer an mot en hel remsa, eller där obalansen är mest diskret. Välja en kort område i väggen för att placera mismatch, istället för att ha felpaming vara längden på en hel vägg. Den idealiska platsen i de flesta tillfällen är över en dörr eller fönster som inte finns i fokus väggen. Det finns tillfällen när det råder obalans kommer bäst placeras i hörnet bakom en dörr, även om det kommer att ge en obalans längden av väggen.

En naturlig bryta plats som golv till tak spis kan eliminera en obalans, men endast om mönstret är hängd inte innehåller stora designelement. Om det finns stora designelement måste mönstret att hängas med huvuddelen av designelement symmetriskt på vardera sidan av brytpunkten, och sedan hänga på väggarna går både till höger och vänster, planering där obalansen kommer att landa.

Efter obalansen punkten har utsetts, besluta om att börja hänga baserat på söm placering från verkstads. Det är möjligt att starta i mitten av en vägg och arbetar i två olika riktningar till obalans punkten.