vad som vanligtvis ingår i en uteplats däck kit?

När sommaren närmar sig, kan du börja tänka på uteplats däck kit för att förse och förbättra utsidan av ditt hem. Trall kit har blivit mycket populärt under de senaste åren och är fortfarande ökar. Ny design och stilar ständigt marknadsförs och människor har nu långt större valmöjligheter än de gjorde tidigare. När man överväger ett kit, kan du också undrar vad du får för dina pengar.

Beroende på området storleken på valda utrymme du fyller du kommer att få trädäck, men tänk på att du bör mäta området korrekt innan du köper den gallergolv kit. Vet exakt vilken storlek på utrymme du designar din gallergolv för och där det kommer att passa i termer av utsidan av ditt hem. Trädäck blir längden av pre-designade kit dimensioner. Till exempel, om din utrustning är 8 fot med 8 fot, kommer däck styrelser vara 8 fot lång. Hela kitet kommer att bestå av tryckimpregnerat virke för en långvarig friluftsliv i din trädgård.

trädäck

Du kan ha valt en stil som har en öppen tvärbalk “tak”. Om du valde detta, kommer du också få dessa i din kit och en 8 fot med 8 fot uteplats däck, kommer du antagligen få tvärbalkar av 10 fot långa för att skapa en pergola stil överhäng. Människor väljer denna typ av “tak” för estetiska värde och ofta de kommer att lägga hängande murgröna eller vinstockar som så småningom kommer att växa över taket och täcka det.

tvärbalkar

Annars kallas ståndare eller räcken kommer räcken omfattar antingen två eller tre sidor av däck, beroende på vilken stil. Du kommer att ha räcke hanterar också att slutföra ledstång utseende.

trä Räcken

Fyra hörnstolpar kommer med din uteplats däck kit som även kommer att åtföljas av tvärbalkar och hörnstöden. Hörnstöden är vinklade vid en kurva för att balansera de tvärbalkar som löper längs varje kant av uteplats däck. Höjden på hörnstolparna kommer att bli cirka 8 fot hög eller lite under. Detta är en genomsnittlig takhöjd.

hörnstolpar

Vissa decking kit har ett par steg som går upp till däck från marknivå och din kit kommer att omfatta stammar och slitbanor att montera steg från.

risers

De flesta kit kommer att vara självmontering och kommer med några skruvar, spikar och beslag som krävs för att skapa den färdiga fast struktur. Du kan också få metallfästen som kan stödja den gallergolv, men detta kommer att variera mellan satser och beslutsfattare. Vissa däck beslutsfattare kommer att ha överlappande lösningar för att ersätta skruvar och spikar, så läs informationen med alla kit som du eventuellt funderar på innan du gör din slutgiltiga beslutet. Trall kan också fästas på ditt hem som tak reglar, men de flesta uteplats däck kit är fristående och kan monteras var som helst i trädgården.

ytterligare komponenter

Garanti

De flesta kit bör komma med en garanti. Se till att satsen du köper har en garanti. Det kommer inte att täcka de dåliga utförande om du bygger satsen dåligt och det faller ner och det kommer inte att täcka kravet på träet om du misslyckas med att skydda den enligt instruktionerna, men det kommer att täcka en ålder av trä och om det är tryckimpregnerat den har en livslängd på minst 15 år.