vad som orsakar en bricka agitator att sluta arbeta?

Det finns märken och modeller som använder bricka agitator. Dessa typer av tvättmaskiner har en plaststav som roterar för att snurra tvätten. Konstant och ofta med hjälp av en sådan tvättutrustning kan orsaka omröraren att utveckla fel eller skadas.

När brickan omröraren inte snurra så snabbt som det krävs då problemet skulle kunna vara ett resultat av dålig elektrisk anslutning. Kontrollera om brytaren, pluggar och slå på knapparna är i gott skick. Ta reda på om timern fungerar korrekt.

Kolla Circuit Breaker

Om den elektriska anslutningen är i gott skick och agitatorn fortfarande inte kommer att snurra tvätten sedan kontrollera drivremmarna. Ta reda på om de är trasiga, lösa eller skära. Om det är skadade och kan inte fungera då måste byta ut dem. Drivremmar som är i perfekt skick kan dras åt för att återställa gott skick omröraren.

Problem med Drivremmar

Kontrollera också tillståndet i motorn. Om det inte snurrar sedan brickan omröraren inte fungerar ordentligt. Reparera problemet att fastställa svaga rörelser eller om omröraren snurrar endast i en riktning.

Problem med Motor