vad som bör och inte bör gå i en papperskorg komprimator

En papperskorg komprimator är en av de extra apparater som de flesta kockar vilja ha i köket. Med tanke på det faktum att de kan komprimera dina sopor cirka 75 procent, är denna enhet hjälp med att hålla ditt kök och hem ren.

Medan en papperskorg komprimator kan ha sina förmåner som sparar energi och papperskorgen plocka upp kostnaderna, finns det vissa saker som en papperskorg komprimator inte är avsedd för.

Inte en leksak

En papperskorg komprimator används för hushållsavfall, aldrig använda dina händer eller fötter för att pressa ned skräp i komprimatorn.

Säg nej till oljor

Good-bye Glas

glömma Wood

Medan de flesta vältar är inriktade på att krossa glas, det beror på vilken typ av glas och dess tjocklek. De flesta glas kommer att bryta, men var försiktig när du lyfter soppåse liner som vissa glas kan kika igenom.

Lätt på Elektronik

Lägg aldrig oljor i komprimatorn, eftersom de endast kommer att läcka. Till exempel, inte hälla överblivna fettet från din franska Fryer, eller salladsdressing, i komprimatorn. Inte bara kommer det möjligen läcka, men det kan orsaka mekaniska problem.

Inget kött

Det är inte tillrådligt att placera några hårda trämaterial i komprimator eftersom de kan dela och skada motorn. Mest trä kan inte komprimeras i ett kök sopkomprimeringsanordning.

Toxiner och rengöringsmedel

Burning Material

Kasta inte bort gamla batterier, elektronik, radio, videoband, CD-skivor eller något annat som är elektroniskt avfall. Dessa poster kommer inte att komprimera och i vissa stater är det olagligt att kasta av sådana föremål hemma.

Försök att inte kasta bort färskt kött, fisk, eller matrester i papperskorgen komprimator eftersom de kan bli förstörda och bära bakterier om de sitter i papperskorgen komprimator för länge. Det är bäst att mala dem i sophantering.

En papperskorg komprimator bör inte användas för att kassera eventuella giftiga rengöringsmedel eller material som kan spilla eller orsaka problem när de släpps ut i miljön efter att packas.

Cigarrer, cigaretter annons andra heta objekt som ljus och tändstickor får aldrig placeras i en papperskorg packare som de skulle kunna starta en brand.

Pesticider, trädgårdsartiklar, växter, blommor och liknande är inte avsedda som skall kompakteras inuti en sopkomprimeringsanordning. Kassera dessa föremål i vanliga soporna.

Smuts och Trädgårds artiklar

starka lukter

Det är nog ingen bra idé att kasta lök, vitlök eller någon annan stark lukt grönsaker eller frukt i komprimatorn. Många husägare inte bort sina sopor komprimator sopsäck dagligen, vilket betyder skräp kvar i påsen för ett par dagar innan de tas bort. Uppbyggnad kan orsaka oönskade lukter i hemmet som kan vara svårt att bli av med.

pet Waste

Pet avfall skall gå i vanliga soporna eller spolas ned i toaletten och inte i papperskorgen komprimator korgen. Inte heller bör barnblöjor.