vad som är trendigt i köksmaskiner?

Kirsten Nunez är en frilansande livsstil författare och publicerade hantverk bok författare. Född och uppvuxen i New York, för närvarande kallar hon Bay Area i Kalifornien hem.

Köksmaskiner är en standard del av vår vardag. Utan dem skulle våra vardagliga vanor och åtgärder inte utföras i våra egna hem. Hålla ditt hem uppdaterad med dagens teknik inte bara gör det ser bättre ut, men ger också en ny livsrum för våra familjer. Om du har funderat på att göra några ändringar i ditt kök, kolla in den här listan över dagens bästa apparaten trender.

Minimalism

Det gångna året har varit allt om minimalism. Design, fokuserar denna stil på att hålla saker enkel, ren och grundläggande. Det handlar om att klippa ut alla extrafunktioner och onödiga detaljer, vilket innebär att endast det som är mest viktigt. Föga förvånande kommer minimalism ner till att använda det minsta antalet element som möjligt.

Luxe Metals

Minimalism kan gälla både se ut och fungera. Apparater, till exempel blandare eller gas intervall, skapas med en enkel, ren design. Ofta är denna design i neutrala färger, såsom svart, vit eller grå. Allt från etiketter till ikoner är enkelt utformade. Geometriska grundformer såsom kvadrater, cirklar och trianglar är också vanliga.

Färgade Kocken

Funktionen närmade på samma sätt. Allt som inte bidrar till den primära funktionen av utrustningen ingår inte. Eftersom delarna ingår kokas ner till absoluta nödvändigheter, tjänar en betydande ändamål varje del.

4. platsbesparande Appliances

Denna trend är perfekt för dem som objekt som kommer att resa smidigt från säsong till säsong. Det är också perfekt för dem som älskar att möblera för semester eller säsonger. Eftersom det är så enkelt, kommer minimalt utformad utrustning vara mer benägna att matcha med flera dekor bitar och färgpaletter.

ämnen

Den minimalistiska trenden är också bra för villaägare som vill ha en mindre rörig utrymme. När familjer växa och objekt samlas, är det lätt att fylla upp ett hem. Med minimalt utformade apparater, kommer saker och ting ser (och känna) enkel.

Liksom minimalism, kan utvecklingen av luxe metaller transporteras över säsonger och år. Denna speciella utseende har metalliska ytskikt såsom mässing, guld, silver och koppar. Dessa metaller ta in en industriell utseende till ditt hem utan fabriken med lager känsla.

Tack vare denna utveckling kan man även blanda metaller för en off-beat utseende. Även om detta kan ha ogillat i det förflutna, har blandnings metaller blivit en trend i sig. Men försök att avvika från glittrande, avslutar glittrande. Istället leta efter en elegant glans i dina hushållsapparater.

Liksom minimalism, metaller är tidlösa och klassiska. Eftersom det är så enkelt, det är en trend som kan överföras från år till år.

Inte säker på var du ska börja? Börja med små apparater såsom koppar stand blandare eller brödrostar. Knyt utrymmet tillsammans med koppar redskap eller låda drar. När du är redo att ta steget, leta efter ett kylskåp och ugn i en luxe metall. Installera armaturer terar metallburar, rör, och hårdvara är det perfekta sättet att slutföra utseende.

Om du är i levande färger och göra ett uttalande, kommer du vara glad att veta att färgade köksutrustning är super populärt just nu. Från ljusa kobolt blå gas områden för mintgrön stand blandare, har färgade apparater dykt upp överallt. Nu kan dina drömmar om att äga en röd kaffebryggare äntligen gått i uppfyllelse.

Vad är bra om denna trend är att det ger en uppseendeväckande look med liten ansträngning. Större apparater såsom gas spisar och kylskåp blir i fokus del av utrymmet, vilket gör det enkelt att välja samordnande inredning och ytterligare apparater.

Om du inte kan begå ännu, välja kastruller och stekpannor i ljusa färger. Dessa kommer enkelt lägga till en lekfull touch till ditt kök. Eftersom färgade bitar var mycket populär på 70-talet, är denna trend också perfekt för dem som älskar vintage inredning. Det är perfekt för att ge ditt hem en retro touch. För att se till utseendet förblir aktuella, blanda det med uppdaterade delar av rostfritt stål och moderna möbler.

Nuförtiden, enkel verkar vara bäst. Konsten att nedskärningar har blivit en rörelse, vilket individer att tänka mer på vad de redan har. Detta gäller för användning av rymden, något som många av oss inte gav mycket eftertanke i det förflutna. Lyckligtvis har hushållsapparater som handlar om att spara utrymme slå marknaden under de senaste åren.

Kompakt och bekväm, platsbesparande objekt är bra för att göra ett område mer mångsidig och enkel att använda. Som exempel kan nämnas mikrovågor som är avsedda att lagras i lådor eller alkover och kylskåp med inbyggd vinställ. Diskmaskiner har blivit mer kompakt (och energieffektiva) medan brödrostar kan hittas i smalare modeller.

Begreppet denna trend är mycket som minimalism. En stor del av de extra delar som inte är nödvändiga för apparatens funktion skärs ut, vilket innebär att endast den väsentliga delen. Tillverkarna har börjat att utforma sådana apparater, vilket gör platsbesparande poster mer tillgängliga för konsumenterna.