vad som är en anti-sifon flottörventil?

Om du inte vet vad en flottörventil är bara leta efter den lilla bollen flyter på baksidan av din toalett. Bland de olika flottörbrytare ute, är ett populärt alternativ anti-sifon flottörventil. Denna produkt kan inte hittas i många gamla toaletter, men det är viktigt att skydda din vattenförsörjning som helhet.

Om du har en tid när trycket av vattnet är låg, du riskerar att suga. Vad det betyder är att det finns en chans för vattnet i toaletten för att sugas upp i andra ledningar som styr din vattenförsörjning. Ditt dricksvatten och badvatten kan vara förorenat mycket enkelt om, till exempel, lågtrycksresulterade från en brandbil med hjälp av en hel del vatten i ditt område.

Utan en antisifon flottörventil

Som ett sätt att avvärja detta hävertverkan, kan du få en anti-suga flottörventil. Denna enhet kommer att bidra till att upprätthålla trycket på vattnet så att din toalett förblir opåverkad av några egentliga förändringar som kan förekomma. Din vatten kan förbli avfall fritt om du installerar ett av dessa i din toalett.

Anti-Sifon Lösning