vad man ska tänka på innan omvandla ett garage i ett litet hem

kostnadshänsyn

Bifogat eller Fristående

ytterligare överväganden

ämnen

Konvertera ditt garage i ett litet hus kommer att maximera din vardagsrum och ge en ny livsrum att hyra ut eller erbjuda din son eller dotter när de återvänder hem från college. Vid bedömningen av om ett garage till hus konvertering är rätt för dig, bör du komma ihåg att med en tid och arbete, kan du spara både utrymme och pengar.

När allt beaktas, konvertera din garage i ett litet hus är ofta billigare än att lägga ett rum på ditt hem eftersom det inte finns några grundläggande förändringar eller tung konstruktion inblandade. Och beroende på byggnormer i ditt område, eventuella tillägg till ditt hus kan behöva en kostsam grund att byggas. Om ditt garage är redan up-to-kod, kan du kringgå dessa kostnader,. De pengar som sparas från att hantera dessa merkostnader kan lätt appliceras på inredning, VVS och el, och finslipa för att skapa en ny, bekväm boyta.

En av de största faktorerna i planeringen ditt garage konvertering om garaget är ansluten eller frånkopplad från huset. Båda sätten har sina fördelar och nackdelar.

Bifogade garage dra nytta av anslutningen till hemmet, vilket resulterar i lätt klimatkontroll och tillgång till husägare. De är också bättre lämpade för en bifogad rum som skulle se regelbunden användning, såsom ett sällskapsrum eller en sovrummet.

Om ditt garage kommer att omvandlas för att skapa en mer privat eller funktionell viss plats, då en fristående garage skulle gynna dig för ett antal skäl. Till exempel skulle detta utrymme fungera bra som en separat verkstad eller en oberoende levnads möjlighet för äldre barn som just gifta eller är i college. Det kan eventuellt också fungera som ett utrymme för hemmakontor, fri från distraktioner.

Ytterligare faktorer att beakta vid beslut om att konvertera garaget är dess totala storlek och ditt hem behov. Kom ihåg att med denna omvandling av ditt garage, är ditt fordon kommer att förskjutas. Bilar som har förlorat sina hem till en fullständig åter purposing garaget kan flyttas till en extern carport. Större garage kan konverteras endast delvis, lämnar utrymme för en enda bil att parkera eller objekt att få lagras.

Om ditt garage används främst för lagring, sedan köpa en bärbar lagrings skjul kommer att vara väl värt kostnaden så att du kan få bättre användning av garaget genom att omvandla den till ett vardagsrum.