vad man ska leta efter i en fixer upper

Kimberly Carver har varit en frilansande skribent i över 15 år, och en framgångsrik entreprenör för de senaste 3. Även om hon är upptagen med att köra sitt eget skrivande företag och högteknologiska webbplats, TheHighTechSociety Kimberly fortfarande tycker om att skriva för andra om de ämnen hon vet bäst inklusive datorer, bilar och hem och företag renoveringar och reparationer. Med en examen i journalistik och certifiering som en juridisk assistent, hon också tycker om att göra undersökande journalistik bitar och skriver om juridiska frågor. På sin fritid, tycker Kimberly att göra projekt runt huset med sin make.

Att köpa ett renoveringsobjekt övre hem är en stor möjlighet om du är ute efter att få mer av ett hem för mindre pengar – om, det vill säga köpa dig rätt fixer upper. Sanningen är att jag t kan vara en fruktansvärd ekonomisk förlust som kan vara svårt att återhämta sig från. Men var inte rädd borta från fixer överdelar på grund av den sista meningen – det är absolut möjligt att få en hel del med ett hem som bara behöver lite TLC. Så låt oss komma igång med att hitta den perfekta affär för dig!

Rätt Fixer Övre

När du handlar för din nya fixer övre hem, du redan vet att du kommer att göra vissa reparationer, och förmodligen en hel del uppdatering och renovera. Men det finns en gräns för hur mycket av detta du kan förvänta dig, även i en fixer upper. Här är vad man ska leta efter utsidan och insidan.

Bli en forskare

Strukturella: Leta efter sprickor i grunden och var som helst runt utsidan av hemmet. Också ta del av alla utomhus skjul eller tvättstugor som de kan också beteckna ett problem med marken runt dem.

När det är en fel Fixer Övre

Tak: Inspektera tak. Du behöver inte klättra upp och inspektera den, men ser från marken och leta efter några missfärgade bältros, lösa bältros, eller nyligen ersatts bältros. Om du ser dessa, kom ihåg att titta på samma områden i hemmet för att vara säker på att det inte finns någon inre vattenskador som har inträffat eller döljs.

ämnen

Windows och dörrar: Leta efter luckor och skeva dörrar och fönster som ett tecken på möjliga strukturella problem. Kontrollera också fönster och dörrar för att se om de behöver bytas ut eller uppdateras.

Yttre skal: Inspektera ytterväggar, stuckatur, eller andra yttre komponenter för eventuella skador. Om du ser bugg aktivitet, även om det är gamla, vara säker på att få en inspektion för att se vilken skada har skett.

Golv: Golv kan vara en annan mycket dyr reparation. Helt enkelt lägga ny matta eller laminat är inte så illa – det är vad är under den befintliga golv som kan vara problemet. Innan du köper hem, har en inspektör kontroll under det att visuellt se hur bjälkarna och golvet håller upp.

Apparater: I en fixer övre är det oftast en tanke på att apparater måste bytas ut. Ändå bör du kontrollera de aktuella apparater för att se om de har haft några problem, såsom stora vattenläckor eller om den elektriska inte fungerar ordentligt. En annan sak att kontrollera är det har arbetstvätt anslutning.

Varmvattenberedare och VVS: Dessa är svåra att inspektera själv, men du kan använda din smartphone för att ta bilder av någon identifikation på enheten och sedan gå hem och forskning på nätet för att ta reda på mer information om produkterna, såsom ålder. Detta kommer att hjälpa dig att se hur lång tid det kan ha kvar på sitt liv. Exempelvis varar en varmvattenberedare vanligtvis mellan 10-15 år. Att kolla in HVAC-systemet, kan du titta på filtret för att se hur väl det rengörs och underhålls. Utöver detta, dock måste du betala en professionell för att titta på det och berätta hur väl att enheten fungerar.

Tak: Gå runt och kontrollera tak för eventuella vattenskador. Titta noga vid en tidigare husägare har försökt att täcka det med färsk målarfärg för att dölja en befintlig läcka.

Elektrisk och VVS: Dessa är viktiga saker att tänka på i alla hem, men framför allt i en fixer upper. Dessa bör båda kontrolleras av en fackman. Men du kan göra några preliminära inspektioner själv för att se om du vill att ens få ett hem inspektör inblandade.

Andra saker du kan göra för att skydda dig inkludera genomför lite online forskning. De flesta fastighetshandlingar finns tillgängliga online dessa dagar. Slå upp ditt län egendom bedömare kontor och skriva in adressen i deras sökande register. Du bör kunna hitta en layout i hemmet och beskrivning. Om beskrivningen du inte låter rätt, har du lite detektiv arbete att göra.

Till exempel, om beskrivningen säger att det är en två sovrum och ett badrum hem med en 2 bil garage och du bara gjorde en promenad genom och det har 4 sovrum, 2 bad och en 1-bil garage, då vet du någon form av större renoveringsarbeten hände och eftersom det inte är rapporterade på länets webbplats, det sannolikt inte var en tillåten jobb och kan inte vara upp till par. Detta betyder inte att du ska gå bort nödvändigtvis, men det betyder ett telefonsamtal till husägare och kanske den lokala koden verkställighet kontor för att se till att allt arbete gjordes på rätt sätt och det finns inte någon dold mardröm väntar dig.

Dessa slutliga saker finns skäl att absolut inte köpa ett renoveringsobjekt övre hittar du, oavsett vad mycket du tror att du får. (Det vill säga, om du inte har en massa pengar att kasta bort.)

Inspektera hem själv är det första steget i att se till att du får rätt fixer upper. Utöver detta, om du menar allvar om att köpa det, absolut hyra ett hem inspektör. Också, som du hem butik, tänk på att kosmetiska saker är lätta att åtgärda, men när det kommer till en fixer övre kosmetika kan vara dölja något. Kom ihåg att kontrollera bakom allt för att se vad det kan vara att dölja, och om du gör din due diligence, hittar du rätt fixer upper för dig och din familj.