vad man ska göra med projekt resterna

Som pedagog och professionell frilansande skribent, har Laurie Bloomfield en magisterexamen i språkutbildning. Hennes publikation portfölj innehåller hundratals artiklar om olika ämnen inklusive hem förbättring, gör det själv-projekt och landskapsarkitektur, liksom finansiering, föräldraskap och utbildning. Hon ger högkvalitativa artiklar som sträcker sig från traditionella till samtida ämnen i både tryckta och digitala format.

När du samla material för en DIY projekt, du brukar köpa lite extra för jobbet. Så i slutet av ett projekt, du förmodligen sluta med matrester. I stället för att lagra överskottsmaterial i garaget, varför inte sätta dem att arbeta i en annan DIY pjäs?

färgrester

Skapa en accent väggen i ett utrymme med neutrala färger, vilket gör en brännpunkt i rummet.

extra Tiles

Använd en överbliven liter färg för att skapa wainscoting på den nedre delen av väggarna i ett rum – tillämpa målartejp i en horisontell linje runt i rummet för rena linjer.

oanvänd Wood

Om du har bara en eller två liter färg kvar, tillsätt lite färg till gamla möbler. Oavsett om det är möbler du redan har eller gamla bitar du planerar att köpa på varvet försäljning i framtiden, kan din färgrester piffa upp dessa bitar och lägg karaktär i alla rum.

ämnen

Bara en kvart kvar? Överväga att tillämpa lite färg till de bakre väggarna i en hylla eller på insidan av lådor att lägga till några bonus färg till ett utrymme.

En faux sänggavel är ett annat bra sätt att använda upp en liter färg. Tejpen området på väggen i toppen av din pärla med målartejp och tillämpa din färg för att lägga till lite extra drama till ditt rum.

Behöver ett sätt att visa upp ditt husnummer? Skriv ett nummer på separata plattor och bifoga dem till ditt hus exteriör, eller limma dem till en dekorativ skiva och installera det bredvid ytterdörren. Ännu bättre, måla fluorescerande färg över plattorna så att siffrorna visar upp i mörkret.

Använd dina överblivna brickor för att göra glasunderlägg för ditt hem eller som presenter till familj och vänner. Använd färgpennor eller permanent markörer för att anpassa dina brickor.

Använd brickor för att skapa en konstnärlig mosaik pjäs. Använd konsthantverk för en trädgårdsgång eller att hänga i en hall.

Överblivna kort kan användas för att skapa en charmig, rustik sänggavel. Använder trä från ett staket projektet och säkra extra skivor på väggen i toppen av din säng. Överväga att lägga en sträng av lampor för att lägga till mer personlighet till din pjäs.

Du kan skapa din egen personliga vinställ med bara en eller två oanvända skivor från ett trä projekt. Använd styrelsen att göra en botten, rygg och framstycke. Fäst ihop delarna och placera flaskorna står upprätt i ditt rack.

Använd återvunnet trä från varje projekt för att bygga en egen sidobord. Oroa dig inte om att använda endast en typ av trä. Genom att kombinera bitar från flera projekt, kan du skapa en eklektisk bit med massor av personlighet.

Letar efter något att piffa upp din landskaps? Använd upp extra trä bitar genom att göra en planter låda. Skär trä storlek och säkra ihop bitarna. Lägg till några hål i botten så att vattnet kan rinna igenom och en pop av färg med färg, och du har en härlig tillägg till din trädgård.