vad är faux romerska nyanser?

Faux romerska Shades likna formen och utseendet av dragna Roman nyanser, men är stationära. Faux Roman nyanser kan också göras av material som inte kommer att användas i vanliga Roman nyanser. De tidigare användning tapeter och omslags tyger, till exempel, även säckväv. Faux Roman nyanser fungerar ungefär som en inre kappa, kvittning fönstret fördel.

Med Faux Roman nyanser, vecken och sladdar är på plats, och kan inte flyttas. Dessa persienner kan antingen vara av samma längd som arbets blind, sys till samma mätningar, eller göras “kort” genom att ge utseendet av veck. Det viktiga att komma ihåg är att de ska visas verklig och inte bara falska. Faux Roman nyanser kan göras från äkta romersk skugga material, eller de kan göras från överblivna rester såsom tapeter, eller andra prydnadspappers tyger.

Falska Roman Shades

Faux Roman nyanser kan dekoreras med sladd och band för att ge intryck av en riktig romersk skugga, men DIYers hoppas på en snabb lösning kan limma alla tillbehör på plats, snarare än att sy sladden till varje slinga. Faux Roman nyanser kan också limmas på fönsterramen eller på kanterna av väggarna, i stället för att skruvas eller spikas till ramen.