vad är en hållbar arkitekt?

Den hållbara arkitekt arbetar med en klient för att utforma ett utrymme för att leva, arbeta, eller en kombination av båda. De utrymmen som är utformade kan fungera utan fossila bränslen och minska utsläppen av koldioxid av utrymmet och de människor som bor och arbetar där. Läs mer om hållbara arkitekter och deras metoder nedan.

LEED-certifiering

Många hållbara arkitekter håller LEED-certifiering (Leadership in Energy and Environmental Design). LEED främjar användningen av solenergi och andra alternativa energikällor. Till exempel, de arbetar med elektricitet, fånga regnvatten för rengöring och VVS, geotermisk energi för uppvärmning och kylning hem och andra innovativa isoleringsmetoder.

En av de mest populära typer av hållbara typer arkitektur är Pueblo arkitektur. Denna typ av arkitektur använder traditionella och alternativa material. Materialen som används är Adobe och pimp Kreta, de är både lättare än sand baserad betong men lika stark.

Apparater och Alignment

Hållbara arkitekter inkluderar även state-of-the-art Energy Star (TM) certifierade elektriska apparater i sina projekt, för att minimera energiförbrukningen.

Bostäder och kontorsbyggnader som är exakt i linje med solen fungerar som passiva solfångare både ljus och värme. Denna energi kan användas för att belysa byggnaden och för att värma vatten för olika ändamål, inklusive rumsvärme och för tvättning av tvätt och människor.