Vad är den genomsnittliga kostnaden för professionella sänkningsfjädrar installation?

Om du behöver dina sänkningsfjädrar installeras av en professionell, då du kommer att ha ett antal kostnader som alla kommer att behöva redovisas innan du kan gå vidare och få dina sänkningsfjädrar monterade. Många människor anser att installera fjädrarna själva eftersom de finner den extra kostnaden för en professionell för dyrt. Beräkna denna kostnad innan du går vidare kan hjälpa dig att få ut det bästa av dina produkter.

Den första kostnaden måste du räkna ut är priset på fjädrarna själva. Dessa är inte billigt om du köper dem från tillverkaren, väl över $ 100, och även om du går på nätet och leta efter andra eller tredje handen säljare kommer du ha tur om du kan hitta något under hundra.

Kostnad för Springs

Hjälp av en professionell kommer att kosta dig en hel del också. Om du betalar $ 150 för dina fjädrar, sedan förvänta sig att se runt samma kostnad igen för installationen. Detta kommer att omfatta anpassning, som kan vara den svåraste delen att passa bilen och även skatte kostnaderna för arbetet. Glöm inte att du inte bara betalar för arbetskraft, men skatt på allt arbete, vilket kommer att göra kostar runt $ 350 till $ 410.

Professionella tjänster