tvättning jalusi fönster

På grund av deras konstant exponering mot omvärlden, är det absolut nödvändigt att tvätta Persienner fönster åtminstone en gång i veckan för att förhindra ansamling av damm. Gör dock konstant tvättning av jalousie fönstret också den sårbar för rost, eftersom persienner i fönstren består av rörliga metalldelar. Tvättning jalusi fönster bör åtföljas av en utvärdering av de delar av jalousie fönster, i synnerhet de rörliga metalldelar. Dessa metalldelar kan vara i behov av rengöring, särskilt om de börjar knaka högljutt.

The Jalousie fönster består av armen. Funktionen av armen är att dra eller skjuta fönstret utåt eller inåt. Armen kan gå sönder på grund av konstant användning, eller naturligt slitage. Veven, å andra sidan, fungerar som handtag. Den gemensamma defekt hos Persienner fönster innebär svaga vevar som kan rivas av efter en viss tids användning. Vevar kan också bli stel, särskilt under den kalla årstiden när metallen expanderar. Dessutom kan Persienner fönstren vara en källa till skada, speciellt när det gäller fönster glasskivor. Dessa objektglas kan krossade följd av ovarsam hantering. Ett splittrat glasskiva kan resultera i en ofullständig och ful fönster. För att kunna genomföra en effektiv tvättning av The Jalousie fönstren, följ dessa enkla steg

Steg 1 – bedöma tillståndet i Jalousie Window

Innan du börjar tvätta jalusi fönster, bedöma först om några delar är trasiga. Använd skruvmejsel för att kontrollera om det finns lösa skruvar. Jalousie fönster som har felaktigt insatta kan krossa och orsaka skada. Om det är nödvändigt, applicera på knarrande leder till smidigare fönsteröppning och stängning.

Steg 2 – Luta Jalousie Window

Luta jalusi fönster ungefär 45 grader i syfte att avlägsna de individuella glasskivor. Ur denna synvinkel, kan du nu ta bort glasskivor på ett säkert sätt, en efter en. Placera dem försiktigt på en mjuk yta. Om det inte finns någon mjuk yta, utnyttja rena trasor.

Steg 3 – Tvätta Jalousie Fönsterglas Slides

Rengör fönster glasskivor kraftigt med hjälp av trasor doppas i rengöringslösningen av tvål och vatten. Senare, torka dem med en mjuk trasa för att undvika slitage.

Steg 4 – Sätt Fönsterglas Slides på plats

Skjut försiktigt de nyligen rengjorda glasskivor på plats. Var mycket försiktig med detta, håller glasskivor horisontellt, och undvika att komma i kontakt med glasskiva kanterna. Vissa glasskiva kanter är vassa och kan orsaka skada. Se till att alla fönsterglasen är ordentligt integrerade.

Steg 5 – Testa nytvättad Jalousie Fönster

Din nyligen rensade jalusi fönster ska nu inte bara ser bättre ut, men utföra smidigare också. Än en gång, kontrollera om alla skruvar sitter fast ordentligt. Öppna och stänga jalusi fönstret flera gånger för att se till att det inte finns några lösa skruvar eller löst kopplade fönster glas.