träpanel sidospår vs trä knä ytterväggar

Innan du gör din slutgiltiga beslutet att installera träpanel sidospår i ditt hem, bör du definitivt överväga alla de olika typer av trä sidospår som finns tillgängliga. När allt kommer omkring kan en typ av ytterväggar vara den som passar bäst för dina specifika behov. Vad som följer bör hjälpa dig att välja mellan träpaneler och trä varv rangerbangård.

Panel sidospår kan komma i många olika former och storlekar. Standardbredden för panel sidospår är 4 fot, och det normalt kommer i längder om 8, 9 eller 10 fot. Bredden kan variera. Panel sidospår kan vara lättare att installera än varv sidospår på grund av dess enklare natur.

panel Siding

Lap sidospår kan komma i en mängd olika typer. Om du letar efter ett sätt att anpassa ditt hem utseende, kanske du vill ta en titt på långa trä varv skivor eller ens fartyg varv ytterväggar, liksom många andra typer av knä rangerbangård.

Lap Siding

I slutändan är de viktigaste skillnaderna mellan träpanel sidospår och lap sidospår är estetisk karaktär. Båda typerna av sidospår ser bra ut och ge ditt hem en rustik känsla, men kommer att ha nackdelen av att vara sårbara för skador från fukt. Som ni har valt trä ytterväggar, estetik är förmodligen ganska viktigt för dig, så det är en bra idé att hitta exempel på inte bara den totala typ av is som du vill, men den specifika stil, och ta reda på vilket som skulle passa ditt hem bäst .