trädäck utföranden: saker som vanligen förbi

Trädäck mönster kommer att öka värdet på ditt hem och ge dig många timmars utomhus njutning. För att få ut det mesta av en trädäck, tänk på dessa vanligen förbises aspekter av trädäck design.

Bästa Trä för däck, tryckimpregnerat trä är ofta marknadsförs för trädäck. Detta behandlade träet kommer att motstå röta och insektsangrepp, men är icke önskvärda för ytan på däck på grund av närvaron av bekämpningsmedel. Istället för att använda tryckimpregnerat trä för däck, räcken och steg, välja en varaktig trä såsom ceder eller redwood. Använd tryckimpregnerat trä för att utforma och stöd.

Tätning en trädäck mot väderskador, när en trädäck är utsatt för flera säsonger av sol och regn, kommer det att börja gråna och varp. En tätnings behandling hjälper till att skydda träet från väderskador. Även en ny trä däck ska tätas ett par veckor efter läggningen.

Att bygga en Sound trädäck, Många trädäck konstruktioner kräver däck för att fästas på en yttervägg av huset. Denna aspekt av däckdesign måste övervägas noggrant för att undvika skador på huset eller hamna med en osäker däck. Överväga att i en expert för att hjälpa bifoga dina däck till ditt hus.

En av de bästa sätten att undvika problem med trä däck design är att lära sig om byggnormer. Besök din lokala byggnadsinspektion avdelning och ta reda på allt du kan om detaljer som dessa som vanligen förbises.