trä sidospår: fläck ansökan tips

Trä sidospår fläcken kan ge ditt hem fasadbeklädnad en polerad look om du använder den på rätt sätt. Utseendet och livslängd av bets beror på korrekt yta förberedelser och korrekt tillämpning av bets till sidospår.

Din trä sidospår ska vara fri från smuts, skräp, mögel fläckar eller ruttnande fläckar innan du använder någon fläck. Du kan rengöra och förbereda trä sidospår genom slipning och / eller med hjälp av en makt bricka. färga aldrig någon ved tills den är helt torr, kan instängd fukt orsaka fläcken att lyfta och dra av.

Förbered träytan

De flesta trä fläckar kräver två till tre lager, och vissa har en tydlig täckfärg som förhindrar blekning från solljus. Följ tillverkarens anvisningar och testa alla lager av fläck på en provbit av trä sidospår för att ge dig en uppfattning om slutresultatet. Var noga med att blanda trä sidospår fläcken noggrant för att säkerställa en jämn färg ansökan, och inte ladda upp din pensel med så mycket att det droppar. Också gäller inte trä sidospår fläck i områden med direkt solljus eller i temperaturer varmare än 75 till 80 grader F.

Applicera Rekommenderad effektiv Coats