semesterväxtbevattningslösningar

Det finns olika semester växt vattning lösningar, och vi kommer att gå igenom några av dessa metoder. Semester Vattenanordningarna kan bli riktigt dyrt om du har ett stort antal anläggningar. Dessutom behöver annonseras enheter inte alltid fungerar så exakt som de borde. Som ett alternativ kan du använda billiga gemensamma metoder för att vattna dina växter när du är på semester. När du hittar den metod som fungerar bäst för dig då du omfattas för varje semester.

Dessa kan köpas i någon trädgård butik men som tidigare nämnts de inte kommer billigt, det är alltså inte en praktisk lösning om du har en hel del växter till vatten. Å andra sidan, om du bara har ett fåtal växter att ta hand om så skulle det vara en bra idé att investera i ett par själv vattning krukor. Allt du behöver göra är att sätta anläggningen i potten och fyll med vatten. Normalt potten skulle ha en liten mössa på den sida där man kan fylla den med vatten och sedan vattnet kommer successivt att frigöras så att anläggningen är vattnas regelbundet.

Självvatten Krukor

Mycket få människor vet att växter kan överleva i en sluten miljö, såsom i en plastpåse. En sluten miljö hjälper växterna att hålla fukt och fukt. Detta är en ganska enkel metod att använda och det fungerar. Innan vi går på semester försegla alla dina växter i enskilda plastpåsar, och se till att använda en tillräckligt stor plastpåse så att plasten inte vidrör några blad. Det senare kan uppnås genom att placera två eller tre pinnar på vilken plastpåsen kan vila. Vattna blommorna noga och binda plastpåsen. Denna metod kommer att hålla dina växter från att dö under högst en vecka, varför planera din semester därefter.

Plastpåsen Method

Detta används endast för krukväxter. Kapillära mattor görs formen kände därför att de kan absorbera en avsevärd mängd vatten. Kapillära mattor är inte billig, men de är inte så dyrt heller. De är en mycket bra investering. Kapillära mattor kan köpas från någon trädgård butik.

Kapillär Mat Lösning

Placera kapillär matta i badkaret (se till att avloppet är öppen) och slå på kranen tillräckligt för att skapa en konstant dropp. Nu placera växterna på kapillär matta så att de kan suga upp vattnet fångas i mattan.

Vattning genom att använda naturliga Obehandlad Stentegelstenar

Vik två badlakan längden och lägg dem i badkaret. Placera blocken på handdukar (ju fler växter du har desto mer sten du kommer att behöva använda). Lägg ljummet vatten tills den når toppen av tegel, och sedan ta bort fat underifrån växterna, så att anläggningen kan ställas in på blocken direkt. Resultatet är att stenarna kommer att behålla och absorbera fukt runt dem vilket ger växterna med tillräckligt med vatten för att hålla dem vid liv tills du kommer tillbaka från semestern.

Som ni kan se finns det olika metoder för att vattna dina växter på semester. Bara välja den bästa och använda den när du är på semester.