sätt att reparera skador på betong garage golv

Trots sin hållbarhet, kan betong garage golv skadas. Om ett tungt föremål faller på golvet, kan betongen spricker eller till och med orsaka en bit att flyga ut. När detta händer kan du spara pengar genom att reparera själv skadan. Du behöver rätt utrustning och det kommer att ta lite tid och ansträngning, men resultaten kommer att vara värt.

Där skadan är mindre, som med en ås eller en liten dip, det kan fastställas genom att mala ner åsen eller fylla dip med avjämningsmassa. Avsluta med en sealer på betongen för att skydda den. Detta är den enklaste typen av reparation och ett som enkelt utförs.

mindre skador

Sprickor kan utvecklas i betong över tiden eller kan orsakas av en plötslig olycka. Genom att fylla och täta dem snabbt du hindra vatten från att komma upp ur marken. Börja med att ta bort eventuellt skräp. Vidga sprickor i betong garage golv så att du kan fylla dem. Tvätta ur sprickorna med en högtryckstvätt och sedan använda en våt / torrdammsugare på området.

sprickor

För små sprickor kan du använda hållbara fogmassa på betong garage golv. Om sprickorna är djupt, tillåter en nivå torka innan du lägger mer till sprickan.

breda Sprickor

Breda sprickor måste mejslas ut så den del under ytan är bredare än själva ytan. Detta måste fyllas med vinyl betong patch. Men varje senare av plåstret på betong garage golv bör endast vara ¼ tum. Låt ett lager torka innan nästa lager ovanpå.

bitar

När du kommer till ytan, använd en stålspackel eller trä float nivå och struktur lappen så att den smälter in med resten av betong garage golv.

bRAND~~POS=TRUNC

Om skadan är större än en spricka, fortfarande måste du rensa ut området som du skulle för en spricka. Därifrån blanda upp fyllmedel som är en del Portlandcement till 2,5 delar rent murverk sand. Lägga till en polymeriserad flytande bindemedlet till de torra ingredienserna.

Fukta området när du ska fylla i betongen. Arbetet betongblandningen in i området, trycka ner för att eliminera eventuella luftbubblor.

På ytan, lämnar plåstret något högre när du nivå den. Detta medger krympning. Efter en timme använder en stål efterbehandling spackel för att jämna ut ytan. Cirka två timmar senare gå över området igen med spackel. Dämpa området om det behöver den.

Även betong är i hög grad brandsäkra, kan det fortfarande vara skadad. Det viktiga är att kontrollera att det är strukturellt ljud innan reparationer av brandskadade betong garage golv.

Ett konkret rebound hammare kan hjälpa dig att avgöra hur bra betongen. Efter att spränga bort sotet med torris för att rengöra den. Använda en bindnings produkt för att stärka ytan av betongen. När det är torrt kan du blanda upp några konkreta mortel och placera den i det skadade området, utjämning in på ytan.