sätt att integrera en svängd trappa

En svängd trappa är en sak av stor yrkesskicklighet, vilket ger ett rum enorma överklagande och karaktär. I många fall är den böjda trappan i fokus i rummet och fungerar som ett stort möte och congregating område. Svängda trappor kan komma i många olika former och stilar. På grund av detta, det finns vissa problem med att integrera en svängd trappa i ett hem som du ombyggnad. Här är några sätt som du kan använda för att framgångsrikt och sömlöst integrera en svängd trappa i ditt hem.

Många moderna hem har en snygg spiraltrappa som ligger i köket eller matplats i deras hem. Denna typ av svängd trappa lätt integreras in i hemmet av material, färg och placering. En metall svängd trappa för köket kommer att integrera bra. Måla svängd trappa samma färg eller en som matchar kommer också att ge trappan en sömlös utseende. Att placera den i ett hörn längs en vägg är ett annat sätt att övergången från rum till trappa.

Spiral trappuppgång i Corner

En av de stora tillägg till någon större rum är en svängd trappa som leder till ett öppet loft på andra våningen. Detta är vanligtvis i form av en majestätisk trappa som har en bred öppning på bottenvåningen, som kurvor och smalnar som det fortsätter till andra våningen. Denna typ av integration fungerar fint om det är i centrum och framför en foajé eller farstun. På så sätt tar inte upp mycket användbar golvyta och ger hemmet en hel del kunglig karaktär. Vanligtvis är denna typ av svängd trappa byggd av trä.

Grand Buktig Entry Trappa

Många husägare väljer att ha en enkel “L” formad landning, följt av några trappor, att övergången från trappan till golvet. Denna trappa ligger längs en vägg och oftast ur vägen för någon gångtrafik. Att ändra den “L” formad landning i en svängd trappa är ett bra sätt att integrera denna stil i ditt hem. Konstruktionen skulle inte vara mycket annorlunda, men du måste ha en bredare öppning för att underlätta vinkeln på kurvan. Många gånger kan du göra ändringen enkelt med trappan som redan på plats.

Böjd system tillsammans Wall

Om du hem inte har tillräckligt med utrymme för en svängd trappa på insidan, då kan du alltid flytta den till det yttre. Många fram ingångar ligger på toppen av ett däck eller steg landskap. En svängd trappa som leder från en gångväg eller en utfart, på ett trädäck skulle lägga en hel del värde och curbvädjan. En kombination av metallspindlar, planka trappor och öppna riser är ett bra sätt att integrera en svängd trappa i ditt hem.

Exteriör svängd trappa

Att gå från ett rum till ett annat på samma våning kan göras med hjälp av en liten svängd trappa. Även om denna typ av trappa kan endast bestå av några steg, kommer den krökta utformningen orsaka en paus mellan rummen och ger ett intryck av ett större hem.

Liten våningsplan Curve