sätt att avsluta skafferi hyllor

Skafferi hyllor måste byggas och underhållas med omsorg för att ge ett bra förvaringsutrymme för alla dina varor. Det finns ett antal sätt på vilka du kan avsluta ditt skafferi hyllor. Efterbehandling är avsedd inte bara för estetiska skäl, men också för praktiska sådana, som slutar i hög grad kan bidra till att skydda hyllorna och förbättra deras motståndskraft mot slitage.

Det enklaste sättet att avsluta hyllor är genom att måla dem. Se till att välja färg som lämpar sig för trä och för att rensa hyllorna väl i förväg. Genom att spraya färg, kan du ge ett snyggare och jämnare finish på hyllorna.

Målning

Det rekommenderas att efter färg ansökan, du använder en beläggning av tätningsmedel för att ytterligare skydda lacken och hyllorna.

tätning

Om du inte vill att måla hyllorna, men föredrar att lämna dem i deras naturliga trä struktur, se till att applicera en beläggning av trä tätningsmedel, och vaxa ytan då och då. Dessa program kommer att avsevärt förbättra finish hyllorna, samtidigt skydda dem från repor och andra skador.

Vaxning

Det är viktigt att du kontrollerar ditt skafferi hyllor från tid till annan för eventuella skador eller områden som kräver reparationer. Eventuella sprickor ska fyllas i med trä kitt innan de blir för stora. Alla skarpa kanter ska slipas. Om någon färg skalar bort, är det bäst att tenderar att det så snart som du är medveten om det.

Förebyggande åtgärder för att skydda målgång i Hyllor