När ska jag få min renovering inspekteras?

När du startar en ombyggnad projekt, särskilt en större såsom ett rum tillägg eller en källare remodel, det finns många saker att tänka på.

Glöm aldrig att se till att de förbättringar som gjorts till ditt hem är upp till standard. Alla remodeling projekt eller renovering som går utöver de grundläggande reparationer måste uppfylla alla tillämpliga lokala byggnormer och regler.

Vem Drar tillstånd?

Mest ansedda remodeling eller renovering entreprenörer kommer att ta ansvar för att erhålla nödvändiga tillstånd när arbetet börjar på ditt projekt, men de kan inte vara folk kallar inspektörerna att komma och se det färdiga arbetet.

Hur ser Inspector Inspektera?

Till skillnad från en inspektion som utförs innan man köper ett hus, är ett hem inspektion utförs efter renoveringen har slutförts en enkel pass / misslyckas affären. Köpes inspektion utförs för att bedöma grundläggande förutsättning för ett hus och eventuella problem eller fel noterades. Även om det kan ändra negationer mellan köpare och säljare, kommer det vanligtvis inte påverka en husägare förmåga att ockupera bostaden om det inte finns allvarliga kod kränkningar. Ett hem inte en inspektion efter en renovering eller ombyggnad projekt kan bli föremål för sådana begränsningar ändå.

När Har Inspector Kom?

En annan punkt värt att notera är att en hem inspektör endast kontrollerar renovering för att säkerställa att den uppfyller de lokala byggnormer, de är inte nödvändigtvis inspektera kvaliteten på det utförda arbetet. Så länge dessa riktlinjer är uppfyllda, allt material som används i projektet är upp till koda och ombyggnaden har utförts officiella miniminormer, kommer renoveringen att passera.

Vad händer om du misslyckas?

Om ditt hem genomgår en stor renovering, kalla in en inspektör efter varje fas är klar. Inledningsvis kan detta verka som en ytterligare ekonomisk utlägg, men kräver i en inspektör innan du skriver checken till entreprenören är alltid en bra idé.

Majoriteten av stora ombyggnader betalas i etapper, med intervall som tidigare överenskommits i avtalet mellan husägare och ombyggnad fast, så att genomföra en inspektion före varje betalning sker är ofta tumregel.

Om ditt hem inte klarar sin inspektion, är det första steget naturligtvis att tala till entreprenören. De flesta företag och yrkesverksamma har garantier på plats och kommer att åtgärda eventuella arbete som inte klarade gratis. Det bästa tillvägagångssättet är att ha vad som kommer att uppstå om en sådan sak uppstår skrivs in i original remodeling kontraktet.

Om du har fått finansiering av vissa slag för att finansiera renoveringen eller remodeling projektet, vara beredd att visa din långivare en kopia av inspektörens rapport eller de kan välja att skicka in sina egna.