kvinnor tackla hem förbättring jobb

Även om många människor fortfarande överväga hem förbättringsprojekt att vara en mans jobb, har hälften av USA: s kvinnor gjort en hem förbättring jobb under de senaste två åren.

I en nationell telefonundersökning som genomförs av Opinion Research Corporation på uppdrag av Scott Rags i en låda, anledningen kvinnor nummer ett tog hem förbättring jobb var att spara pengar. Den näst viktigaste skälet var personlig stolthet och tillfredsställelse.

Målning toppar listan

Innan du börjar ett hem förbättring projektet, sökte nästan hälften av kvinnorna hjälp på ett lokalt hem center eller järnaffär, eller sedda programmen hem förbättring TV eller kabel. Konsult vänner och läsa böcker delad andraplats.

Få Män till Pitch i

Händerna nedåt, var den mest populära hem förbättring projektet för kvinnor målning, med nästan nio av 10 tillfrågade välja detta från en lista med gör-det-själv-projekt.

Badrum remodeling kom i nästa men var långt efter, på 38 procent. Tapetsering var en nära tredjedel, följt av VVS, kök remodeling, kakel, tillägg eller renoveringar, elarbeten, om mattan och byta fönster.

Att städa upp efter ett hem förbättring jobb, de flesta kvinnor använde gamla trasor eller handdukar. Men en tredjedel köpte engångshanddukar som Scott Rags i en box för projekt sanering.

När det gäller detaljhandeln, var shopping i ett hem förbättring center beskrivs som “lätt” med nästan en tredjedel av de svarande, medan en fjärdedel ansåg det “roligare än matinköp.

Byggvaruhus fick höga betyg för sina marknadsföringsinsatser och behandling av kvinnor, med 64 procent av de tillfrågade säger butikerna gjorde ett bra jobb totalt. Femton procent tanke butiker ska erbjuda mer gör-det-själv-klasser.

Med kvinnliga gör-det-självare tar på så många hushåll projekt, att strävan få män att göra mer hushållsarbete verkar viktigare än någonsin. Muta ledde listan sätt att få män att göra mer arbete. Nästa var tillgången på elektroniska eller datoriserade städredskap.

Andra sätt som valts för att balansera arbetsbördan var: handel hushållsarbete för traditionellt manliga jobb som tar ut soporna, ger män med städutrustning som kan sända sport och nyheter, och erbjuda män långskaftad moppar och kvastar.