impregnering tips

Lock Out Winter – Håll din dörr Shut till kyla och vind

Är dina dörrar inbjudande på vintern vindar och slösar bort din energi och pengar? Här är ett enkelt sätt att ta reda på.

Stå utanför den stängda dörren på en mörk natt och glans en ficklampa runt kanterna på dörren. Inuti är din assistent och var han / hon kan se något ljus sipprar in, det är där den kalla vintern vinden kan komma in.

Att hålla vinden ut är en bris. En enkel att installera alternativ är dörruppsättningar, såsom de som gjorts av Frost King. Dörr uppsättningar kan spikas runt sidorna och toppen av ytterdörrar. De inte bara stoppa förslaget, men också dämpa dörren för att förhindra racketen. Dörr uppsättningar är särskilt bra för äldre hus eftersom de kan kompensera för skev sidostycken eller hängande dörrar. Ställer finns i en mängd olika material, färger och ytbehandlingar.

Utkast kan också minskas genom att applicera självhäftande väder band band av skum eller gummi, eller genom spikning på remsor och packningar gjorda av filt, vinyl, gummi eller metall.

Låt inte kalla smyga in – Här är den nedersta raden på Sealing Dörrar

Bortse inte isolerings problem som är på golvnivå. Området under dina dörrar kan vara ett stort problem plats. Använd Special Delivery Test på varje dörr – även de i ouppvärmda områden såsom källare, garage, vindar eller lagerutrymmen.

Ta ett ark av styvt papper och om du kan glida den under dörröppningen du bjuder in kall luft, regn, smuts och insekter att komma rätt i.

För att råda bot på detta genom att installera en ny dörrtröskel som tätar öppningen och även förbättrar dörrens utseende. Frost King har många enkla att installera trösklar som finns i olika stilar, färger och ytbehandlingar. Instruktioner och alla nödvändiga skruvar ingår.

Eller få en dörr botten som är ännu enklare att installera och tätar öppningarna längst ned i dörren. Bottnar antingen skruvas, spikas eller fastnat på plats. Alla är justerbar för att kompensera för ojämna dörrar eller golv.

Spara energi är inte en önskedröm – Isolera De Minst tanke om Areas

Det är dags att göra några hem förbättringar som kommer att hålla dig mysiga i vinter och hjälper till att minska dina energikostnader. Isolerande några sällan tänkt på områden kan ha överraskande tillfredsställande resultat.

Överväga isolerande rör, ledningar och varmvattenberedare för maximal effektivitet och minimal energiförlust. Det är lätt gjort.

Till exempel, är Frost Kings rörformigt skum rörisolering förslitsade att glida in på koppar eller järnrör med olika diametrar. Under varma rör, skär den slösaktiga värmeförluster. Under kalla rör, stannar den svettning och hjälper till att förhindra frysning.

Frost King har även glasfiber, glasfiber / folie eller självhäftande skumplast / folie isolering för varma och kalla rör och ledningar. Och plocka upp en vinyl-backed glasfiber varmvattenberedare filt som sparar energi eftersom det gör din varmvattenberedare mer effektiv.

Garageportar är en annan stor källa till energiförluster. Frost King har tunga kit som tätar och dämpar botten av garageporten och kit som stänga ute drag från hela det.

Blås inte dina pengar på elräkningen – Använd en Kleenex att hjälpa Seal Utkast

Ta Tell Tale Tissue Test och låta en vanlig ansiktsservetter hjälpa dig att undvika hushålls drag.

Göra en låg-tech “utkast detektor” genom att tejpa eller klippning en ände av en vävnad till botten av en tråd hängare. Håll hängare med kroken och ta detta “instrument” till fönster, luftkonditioneringsenheter, eluttag och strömbrytare – om vävnads fladdrar luft kommer in och du bättre fixa det.

Det enklaste och mest populära förslaget lösning är självhäfta tätningstejp. Dessa band finns i fyra former: skum med öppna celler, vilket är en mycket tryck skum för inomhusbruk som kan täta variera smala öppningar, med slutna celler skum, en mångsidig vattentät produkt som är lite fastare hög densitet svamp skum, en mycket fast skum som också kan användas på bil stammar eller båt luckorna EPDM-gummi, en premie tätningslist som inte hårdnar eller spricker, även vid 40 minusgrader.