fönster behandlingar för en trapets fönster

Trapetsen fönster är en skönhet i varje hem. Moderna bostäder byggs med sluttande tak. De fönster som är nära taken är byggda för att följa sluttningarna. Medan trapetsfönster lägger iögonfallande skönhet, är det också svårt att använda med fönster behandlingar på grund av olika storlekar och vinklar. Generellt en trapets fönster kommer att ha två sidor som är parallella. En eller båda av de återstående sidorna kommer att ha vinklar. Om du är utrustade med några fasta idéer, kan du fönster behandlingar med din trapetsfönster.

Lamellgardiner erbjuder ett utmärkt val för att behandla din trapetsfönster. Du kommer att vilja se till att du köper en speciell sluttande spår för att passa måtten på ditt fönster när du väljer denna typ av behandling. Ledskenor är staplade till den högsta punkten av fönstret. Så om den högsta punkten på ditt fönster är i centrum, så blir bladen. Du kan öppna lamellgardiner eller stänga dem helt för att förbättra din integritet.

lamellgardiner

Trä persienner lägga exceptionell öga överklagande till redan vackra fönster konstruktion. Beroende på placeringen av din vinkel, kan träet blinda inte att kunna höjas helt eller höjas alls. För ett fönster som har en toppvinkel, kan träet blinda lyftas endast till den lägsta punkten av vinkeln. Om trapets fönster har en sidovinkel, kan du sänka och höja en trä blinda helt om vinkeln inte är alltför skarp. För en trapets fönster med en bottenvinkel, kommer du inte att kunna höja de blinda alls. Du kan dock luta mörkarna för att tillåta så mycket ljus i som du vill.

Wood Blinds

Denna unika fönster behandling idé låter skuggan att höja till toppen av fönstret helt och jämnt. Vad är unikt med glidskenan är att skuggan passar jämnt i den minsta delen av fönstret. Detta innebär att skuggan inte behöver stanna vid den punkt där ditt fönster vinklar. Detta gör att du kan njuta av hela skönheten i vyn från utsidan. Denna typ av skugga, emellertid är utformad för att vara helt upp eller helt ner. Du kommer inte att kunna dra skuggan halvvägs upp.

Sliding-Head Rail Shade

Vävda trä behandlingar är gjorda av trä, bambu och gräs, vävs samman för en exotisk utseende. Denna typ av behandling är gjord för fönstret med endast en vinklad topp. Även om det är vackert, kommer du offra i skuggan verksamhet. Du kan bara höja botten av denna skugga längs den raka delen av fönstret. en triangulär del av toppen av fönstret kommer således att förbli otäckta när skuggan är helt upplyft.

Woven Wood

Om du bara vill balansera ljuset som kommer in i ditt hem eller matcha atmosfären i rummet, är silhuetten fönster behandling en idealisk kandidat. Du kan inte höja eller sänka den. Det är fortfarande fast och bladen är placerade öppna.

siluett Behandling