dina eldstaden alternativ

Skickliga på åter purposing möbler, bygga sin egen, eller kostnadseffektivt sprucing begagnade möbler, är KC Morgan en professionell frilansande skribent, med artiklar och blogginlägg som visas på dussintals platser.

Kontrollera lagen för säkerhets skull. Inom gränserna för stadens gränser, kan det vara olagligt att använda en eldstaden. Ring din lokala zonindelning avdelning för att lära sig om det finns några begränsningar för storleken på brand gropar eller den resulterande låga. Sådana förordningar kan bestämma storleken på din grop.

material Alternativ

Du kommer också att gräva djupt nog att slå VVS och andra underjordiska material. Du vill hitta ett område som är fritt från allt detta för att bygga en säker eldstaden. Om det behövs, har en professionell utvärdera egenskapen att avgöra var dina underjordiska verktyg är.

Bygga din Pit

Markera gropen läge. Använd krita linjer och / eller sprayfärg för att markera ut där gropen går. Gräset blir grävs upp ändå, så att du kan inte göra någon skada här.

Steg 1 – Forskning

Du kommer att behöva ta bort minst 6 inches av jord och mer om du vill ha en infälld eldstaden. Om du vill urtaget gropen och elden, gräva ner 12 inches.

Steg två – Mät och Mark

Prep basen av gropen genom att hälla omkring 3 inches av grus inuti. Tamp ned väl att se till att det är kompakt. Om du använder en metall grop, ställ in den i bädden av grus och fyll i jorden runt den. Du är klar.

Steg 3 – D IG

Om du använder stenar, gatstenar eller trä, börjar du bygga dina väggar under jord av två skäl. Först håller denna elden innehöll och som håller allt och alla säkrare. För det andra, håller denna hela strukturen mer ljud. Börja bygga din vägg, om den första kursen. Se till att det nivå, och stötta upp något område som är inte innan du fortsätter.

Steg 4 – Lägg en bas

Steg 5 – lägga grunden Course

Lägg den andra kursen av sten, gatstenar eller trä, och kom ihåg att sprida dem. Starta detta andra kurs på en annan punkt så att den inte är i linje med den första kursen. Om du bygger detta levelly och väl du behöver inte cement, murbruk eller annat lim, men kan du lägga till det om du vill. Använda en murslev för att applicera det adhesiva materialet i ett tunt, jämn beläggning. Arbeta snabbt när du använder ett lim, eftersom du inte vill att det ska torka innan du kan lägga till alla stenar.

Avsluta om dina kurser tills väggarna är så högt som du vill ha dem. Använd nivå med varje kurs för att hålla hela konstruktionen ännu.

Slutföra konstruktionen. Vikten av de lägre kurser hålla dem på plats, men toppskiktet måste säkras med lim så att den inte kan enkelt lyftas eller slås av. Beroende på ditt material, kan detta vara murbruk eller konstruktionslim. Du kan också lägga till en metall galler till botten om du vill ge en fastare grund för dina loggar, men det är inte nödvändigt. Naturligtvis, om du har utrymme för det du kan hoppa över de flesta av dessa steg och gå mycket gamla skolan.

Steg 6 – Fortsätta kurser

Steg 7 – Finishing Touches

Out of the Fire

ämnen