din guide till garageports delar

Som din garageport åldrar och blir sliten, kan det komma en tid när du behöver byta garageports delar. Denna guide fokuserar på några av de vanligaste garageports delar som du kommer sannolikt att förändras med tiden.

rullar

Men inte lika vanligt att misslyckas eftersom en del av de andra delarna, har rullarna som rider i spåret varit kända för att misslyckas från tid till annan. Det finns en stål spår på vardera sidan av garageport som styr dörren upp och ned. Dessa rullar rida i spåret och kan gå sönder, eller lagren slitna. För att förhindra ytterligare skador på dörren de bör bytas ut så snart du kan möjligen göra det.

kabel~~POS=TRUNC

En annan garageport del som tenderar att misslyckas från tid till annan är kabeltrummor. Dessa slits ut i centrumhålet gör det svårt att öppna och stänga dörrarna ibland. Dåliga kabeltrummor kan också skapa problem för den kabel som rider på dem, och så när det finns ett problem hittas med dem, bör kabeln kontrolleras också.

kablar

Allteftersom tiden går, kommer kablarna att börja bära och sliten. Detta är en av garageporten delar som är nödvändig för att ersätta i tid om det börjar visa tecken på slitage. Det finns en hel del spänning på dessa kablar som de ansluter till garageporten fjädrar och om kabeln bär nog, kan det knäppa.

Andra saker du vill kolla

Det finns ingen bestämd livslängd för någon del av en garageport. Faktisk slitage beror på ett antal faktorer som kan inkludera klimat- och vädermönster, användning och ett antal andra faktorer. Att veta detta, var noga med att inspektera garageports delar på en regelbunden basis för att förhindra eventuella problem. Några av de garageports delar bör du checkar är

Helt enkelt kontrollera saker ibland och göra reparationer när du märker de problem som kan gå en lång väg att göra din garageportar håller längre och fungerar bättre. Det är antagligen en bra idé att hålla några extra garageports delar på handen så när du behöver göra en reparation – det kan göras snabbt. Den leverans butik där du köper delarna kommer att kunna berätta vilka delar kommer att slitas ut snabbare i din klimat.