arbetar med vatten dränering för utomhusdusch

Med en utomhusdusch är bra när du har en pool utanför eller ditt hem är nära en sjö eller en strand. Men även utan dem, det är fortfarande mycket praktiskt när man har att tvätta din hund efter en lång jogga eller gå utanför, eller fräscha upp dina barn efter att ha spelat utomhus. Utomhus duschar helt enkelt hjälpa till att hålla smuts borta från hemmet. Här är några punkter att tänka på när man arbetar med vattendräneringen för utomhusdusch.

Även om det kan tyckas ganska enkelt att installera en dusch utanför ditt hus, undrar du säkert hur man ska hantera dränerings del av duschen. Så länge du har en vattenkälla eller anslutning utanför, kan du köpa ett duschmunstycke och vissa ledningar för att ansluta huvudet till vattenkälla.

Skapa en utomhusdusch

Det första du behöver tänka på är basen av utomhusdusch. För det första måste det vara ett vattenbeständigt material. Du kan välja en bred sten, betong med kakel eller sten, eller en specialiserad trä. Den andra saken du behöver tänka på är att ha en grunddesign där vattnet kan flöda till avloppssystemet. Du kan skulptera ett vattenflöde system bas för att låta vattnet rinna till avloppssystemet. Bara hålla i åtanke när du skulptera din bas, se till att det är fortfarande stabil och utjämnas för att undvika olyckor och hålla dig och din familj.

Förbered duschgolvet

Den grå vatten från utomhus duschar är oftast bara dräneras till trädgården eller gräsmattan. Det är därför som när du skapar din utomhusdusch bas, bör det vara lite förhöjd så att du kan köra en slang eller ett rör från basen till en rabatt eller ditt gräs på en vinkel. Detta gör det möjligt för gråvatten att flöda fritt från bas till trädgården. Samtidigt kommer detta att hålla fötterna från att stå på lera när du tar en dusch utomhus. Detta är det vanligaste sättet att tömma din utomhus dusch eftersom det är miljövänliga. Du får spara vatten du använde från skölj smuts, jord, sand och pollen för att vattna dina växter. Å andra sidan, om du vill ha den grå vattnet rinna till avlopp måste du veta din stadens föreskrifter om dränering. Vissa städer tillåter inte regnvatten i avloppssystemet. Om så är fallet, se till att din utomhusdusch är täckt så regnvatten inte kommer att tillfalla din dränering. Om ett utlopp för dränering är tillgänglig där du installerar utomhusdusch, kommer processen att installera rören likna hur du har anslutit duschmunstycke till vattenkälla.

Tackla Dränering System