använder dekorativa färger för en romantisk badrum

En romantisk badrum ger dig en plats att komma bort från vardagen i livet. Beroende på din personlighet och personlig smak, finns det flera alternativ för färgval för ditt rum. Här är några färgkombinationer som hjälper ditt rum känner sig bekväma och romantiska.

En svart och vitt badrum kan vara mycket elegant och romantisk. Prova en skarp vit grundfärg i dina väggar och golv. Denna färgpaletten är varken kvinnlig eller manlig, gör det till ett bra val för par som har olika smaker. Du kan lägga till en svart väggmålning bakom ditt badkar för en brännpunkt, eller använda svarta plattor för gränsar ditt rum eller på bänkskivor och golv. Lägg till tillbehör i svart, såsom dekorativa svarta vaser, mattor, ljus, korgar eller handdukar.

1 – Svartvitt

För en tropisk känsla, dekorera ditt sovrum är mango orange och frodiga gröna. Införliva gröna växter och träd, och väggdekor med en karibisk tema. Med denna färgschema, kan du måla ditt tak en sammetslen mango nyans att lägga till en glöd till ditt badrum.

2 – Mango och grönt

Blått och solbrännan ger atmosfären i en stuga vid havet vid havet eller en sjö. Innehåller flera nyanser av blått ger extra djup till ditt badrum. Ta blå in i rummet med din vägg färg, ett duschdraperi, ljus, och mattor. Lägg beige tillbehör som tvål rätter och handdukshållare att spegla utseendet på sand.

3 – blått och solbrännan

Burgundy och mjuk rosa ger dig en känsla av en romantisk smekmånad, som påminner om rosenblad och ljus. Använd den mjuka rosa färg som bas färg för rummet. Badrummen är små områden och kan göras ser mindre om en mörk färg sköljer över det. Använd Burgundy för accenter, såsom i en design i bakgrundsbild på en vägg, i mattor och tillbehör och i blomsterarrangemang.

4 – Burgundy och rosa

Tänk på kryddor för dina färgval i denna kategori, som paprika, senap och curry. Dessa färger kommer att ge dig en varm, romantisk atmosfär. På grund av sina jordnära toner dessa färger kan mixas och matchas i oändliga kombinationer.

5 – Gul och Orange

För detta färgschema, tänk på en engelsk stuga. Mjuk violett och lila blommönster med fet lila, kommer att ge ditt badrum en gammal värld, lumpen utseende och känsla. Använd violett eller lila på väggar och i blom funktioner i rummet, såsom din duschdraperi och handdukar. Accent med fet lila i mattor och vaser. Lägg till lite ljus violett lugg eller spets till duschdraperi och andra tyg tillbehör för extra romantik.

6 – lila och violett eller lila

7. Deep Red and Gold

Denna färgkombination fungerar bra för en asiatisk-tema badrum. Måla dina väggar en rik röd. Använd röd med en guldmönster för duschdraperi och sängkläder. Accent rum med guld i dina tillbehör, såsom tavelramar, vaser, gobelänger och metall bonader.